Eccoline Helseprodukter

Klik på billedet for stor udgave

Den originale 103 Kräuterolie

103 Kräuterolie er et af vores mest populære produkter, og det er der mange gode grunde til, for 103 Kräuterolie er et meget anvendeligt og populært produkt. Og det er ikke uden grund, at vi kan anbefale det til både fodpleje, mundhygiejne og til lindring af ømme muskler. Vi gennemgår nogle af de forskellige områder, du med fordel kan bruge 103 Kräuterolie til, men først lidt om selve produktet. 103 Kräuterolie er ren natur 103 Kräuterolie er et 100 % rent naturprodukt, og selve olien bliver fremstillet af et koldpresset udtræk af 103 virksomme lægeurter. Der er blandt andet tale om ægte japansk perbermynteolie og timianolie, der begge er bioaktive, men udover de 103 æteriske olier i Kräuterolie, så er der også koncentrat af gavnlige krydderier og bær.

120,00 DKK
0 stk

103 Kräuterolie er et af vores mest populære produkter, og det er der mange gode grunde til, for 103 Kräuterolie er et meget anvendeligt og populært produkt. Og det er ikke uden grund, at vi kan anbefale det til både fodpleje, mundhygiejne og til lindring af ømme muskler. Vi gennemgår nogle af de forskellige områder, du med fordel kan bruge 103 Kräuterolie til, men først lidt om selve produktet. 103 Kräuterolie er ren natur 103 Kräuterolie er et 100 % rent naturprodukt, og selve olien bliver fremstillet af et koldpresset udtræk af 103 virksomme lægeurter. Der er blandt andet tale om ægte japansk perbermynteolie og timianolie, der begge er bioaktive, men udover de 103 æteriske olier i Kräuterolie, så er der også koncentrat af gavnlige krydderier og bær. Fodpleje med 103 Kräuterolie Prøv den lægende olie i et fodbad, hvis du døjer med hård hud, nedgroede negle eller ligtorne. Olien er så kraftig at 10-15 dråber er nok til fodbad med 3 liter varmt vand. Det er naturligvis ikke nok, at bruge olien til fodpleje, så en fodterapeut er der stadig god brug for, men til den daglige fodpleje er 103 Kräuterolie glimrende til at blødgøre hård hud og lindre nedgroede negle og ligtorne. Mundhygiejne og massage klarer olien også 103 Kräuterolie modvirker blæner og blister i mundhulen på grund af de plejende æteriske olier. Din mundhygiejne bliver forbedret, for olien desinficerer og læger eventuelle sår. Hvis du har ømme muskler og kunne bruge en lindrende massageolie, så er 103 Kräuterolie også det rigtige valg. Masser ganske lidt ind på området og mærk varmen brede sig.

Eccoline-Helseprodukter, Rekkendevej 8 Allerslev 4720 Præstø. Telefon: 20985584., edvinb78@gmail.com

https://www.nemmehjemmesider.dk/designs/responsive02/images/assets/social_media/icon-facebook.png https://www.nemmehjemmesider.dk/designs/responsive02/images/assets/social_media/icon-youtube.png
Få en gratis hjemmeside