Eccoline Helseprodukter

Klik på billedet for stor udgave og flere billeder

Natur Deodorant

Prøv en natur deodorant: Effektiv mod svedlugt, mild mod huden og samtidig miljøvenlig Deo-krystallen er et rent naturprodukt - består af mineralske salte og alun.

99,50 DKK
3 stk

Den rigtige deodorant til den følsomme hud. Vores natur deodorant er effektiv mod svedlugt i op til 24 timer efter den er påført. Deo-krystallens indhold af alun og naturlige mineralske salte efterlader en tynd hinde på huden og forhindrer svedens bakterier i at udvikle sig. Det er nemlig ikke sveden i sig selv, der lugter, men derimod bakterierne i sveden. Krystallerne i vores natur-deodorant forhindrer, at bakterierne får lov til at gære. Krystallen er helt fri for tilsætning af parfume eller alkohol og er derfor velegnet til alle hudtyper - selv de mest sarte. Hvis man er uheldig og skærer sig ved barberingen, standser krystallen blødningen p.g.a. alun-indholdet. - Krystallen kan også lindre kløen efter myggestik. Når deodoranten skal påføres, fugter man ganske enkelt krystallen under vandhanen og smører sig på de ønskede steder.

Eccoline-Helseprodukter, Rekkendevej 8 Allerslev 4720 Præstø. Telefon: 20985584., edvinb78@gmail.com

https://www.nemmehjemmesider.dk/designs/responsive02/images/assets/social_media/icon-facebook.png https://www.nemmehjemmesider.dk/designs/responsive02/images/assets/social_media/icon-youtube.png
Få en gratis hjemmeside